‘In Praktijk' ofwel brainstormen met collega’s’ is een nieuwe service voor leden van VetVisuals.

 

‘In Praktijk’ is een nieuwe service voor leden van VetVisuals. Hoe vaak komt het niet voor dat u even met een collega zou willen overleggen over een patiënt? Geen mens is per slot van rekening alwetend en twee weten meer dan een! Daarnaast kan het zijn dat u zo’n bijzondere casus op tafel heeft gehad, dat u die graag met collega’s zou willen delen.

In de praktijk komt van dit collegiaal overleg helaas vaak te weinig terecht. Met de komst van deze service is het echter mogelijk om snel een losse vraag, opmerking of casus, inclusief video, afbeeldingen, audio, tekst, etc. naar een van onderstaande diersoorten op te laden. Vanuit iedere casus is het mogelijk om eenvoudig een link te maken naar bestaande VetVisuals publicaties, protocollen en skills labs.

Alle leden van VetVisuals, inclusief een toenemend aantal specialisten, ontvangen automatisch een bericht wannneer u uw casus plaatst. VetVisuals leden kunnen hierop reageren, maar hebben uiteraard de vrijheid om deze berichten, inclusief de follow-ups van andere collegae uit te schakelen.

Doordat deze service uitsluitend toegankelijk is voor leden, bent u echt met collega’s onder elkaar. Casus vormen een goede basis om van elkaar te leren. Respecteer en waardeer elkaars mening. Op deze wijze kan deze service voor iedereen een interessante, educatieve tool vormen en daarmee van grote waarde zijn in de praktijk!

Lees hier de gebruiksaanwijzing!

Gebruiksaanwijzing

Leer hier hoe snel een losse vraag, opmerking of casus, inclusief video, afbeeldingen, audio, tekst, etc. op te laden.